Complex de locuinte in Bragadiru

Apartament cu 2 camere, nr 17 sc 1

Acest apartament a fost VANDUT! Vezi aici alte disponibilitati pentru Apartamente 2 camere Bragadiru

Se dau repede! Grabeste-te sa vii la vizionare si sa iti alegi casa de vis din Bragadiru!

Apartamentul 17, scara 1

Apartamente in Bragadiru cu 2 camere

Cauti cel mai frumos apartament 2 camere din Bragadiru? Suntem aici să vă oferim tot suportul necesar pe parcursul întregului proces de achiziție. Indiferent că doriți să plătiți integral în numerar sau să optați pentru rate direct de la dezvoltator, vă asigurăm că veți beneficia de soluții personalizate de finanțare care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Vladuta Residence este un proiect rezidențial care se îngrijește de fiecare detaliu pentru confortul și satisfacția dumneavoastră.

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 95 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 4
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 95000 EURO
 • 🏘 Plată în rate: Avans minim: 30,000 EUR, Rată lunară: 1012 EUR, Preț total la achiziționare prin credit: 115000 EUR

95

metri patrati

2

camere

1

terasa imensa

1

dressing

image Image

Gata sa te muti!

Un avantaj semnificativ al apartamentelor noastre este că acestea sunt gata pentru a fi locuite imediat. Prin urmare, veți putea muta rapid și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă de confortul și facilitățile oferite.

image Image

Aproape de Bucuresti

Vladuța Residence se află în Bragadiru, oferind acces ușor la diverse facilități precum magazine, restaurante și servicii. Zona ofera conexiuni excelente către principalele căi de transport, veți beneficia de mobilitate și accesibilitate către București și alte zone importante.

image Image

Pret excelent

Prețurile apartamentelor noastre sunt competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere. De asemenea, este disponibila varianta de rate la dezvoltator.

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost adițional de doar 7600 EUR.

image Image

Loc de parcare la cerere

Puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

image Image

Grabeste-te!

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizită. Echipa noastră dedicată vă va ghida în procesul de achiziție și vă va oferi toate detaliile necesare pentru a face alegerea perfectă pentru noul dumneavoastră cămin.

Vladuta Residence

Apartmentul 17, scara 1 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

APARTAMENT DE LUX CU TERASA 

Fiecare apartament de 2 camere din proiectul rezidential Vladuta Rasidence Bragadiru dispune de o baie modernă, o bucătărie utilată și mobilată, un dormitor primitor și un living spațios, locul ideal pentru relaxare și socializare.

Cu Vladuta Residence, veți experimenta liniștea și frumusețea naturii în jurul vostru. 

HotSpot Image
4.4 m2

Hol

8.2m2

Dressing

24.4 m2

Living

18.8m2

Dormitor

22.95 m2

Terasa

9.8 mp

Bucatarie

6.9 mp

Baie

Achiziționarea unui apartament cu terase mari, dressing-uri și finisaje moderne în Bragadiru reprezintă o investiție valoroasă în viitorul dumneavoastră. Dezvoltarea rapidă a zonei și creșterea cererii de locuințe moderne fac ca proprietățile din Bragadiru să fie o opțiune atrăgătoare din perspectiva valorii lor pe termen lung.

Pentru tineri Bragadiru este ideala, pentru ca se pot bucura de toate aceste beneficii atunci când aleg să se mute în apartamentele cu terase mari, dressing-uri și finisaje moderne din Bragadiru. Aceste locuințe oferă un stil de viață confortabil, spațios și convenabil, într-un mediu liniștit și în apropiere de toate facilitățile necesare.

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.