Despre Vladuta Residence

apartamente bragadiru - vladuta residence

Despre Noi

3 proiecte rezidentiale
de succes in Bragadiru

Cu o tradiție de excelență și un ochi ager pentru detaliu, echipa Vladuta Residence își dedică pasiunea și expertiza în crearea unor spații rezidențiale care nu doar că satisfac, dar și transcend așteptările. Prin combinația magistrală a stilului contemporan cu elementele de confort și siguranță, Vladuta Residence redefinește semnificația unei case.

Situat strategic în Bragadiru, la un pas de efervescența orașului București, Vladuta Residence este o oază de liniște și lux, îmbogățită cu un decor natural ce inspiră trăinicie și apartenență. Cunoaștem importanța locului pe care îl numești "acasă", de aceea fiecare apartament reflectă o alchimie subtilă între spațiu, lumină și materiale de înaltă calitate.

apartamente bragadiru ilfov

3

Proiecte de succes in Bragadiru

250

Apartamente in Bragadiru vandute

80

Muncitori calificati au lucrat pentru constructia Proiectelor

1250

Pretul mediu pe toata perioada, indiferent de fluctuatiile din piata

apartamente in bragadiru

Esti acasa! Viata linistita la 2 pasi de Bucuresti

Vedem Vladuta Residence ca pe o emblemă a vieții rezidențiale de calitate în Bragadiru, și aspirăm ca prin dedicarea și profesionalismul nostru, să dezvoltăm un proiect care să devină un reper de eleganță și confort, și să contribuie la dezvoltarea și înflorirea comunității locale.

La Vladuta Residence, aerul curat reprezintă o îmbrățișare revigorantă a naturii. Înconjurat de o oază de liniște și vegetație, acest complex rezidențial oferă rezidenților săi calitatea rară a aerului pur și proaspăt. Aici, respirația devine mai ușoară și gândurile mai limpezi, întrucât aerul curat îmbogățește nu doar plămânii, ci și spiritul. Scăpând de poluarea și aglomerația urbană, Vladuta Residence este locul unde sănătatea și bunăstarea prind rădăcini în fiecare suflare de aer proaspăt.

La Vladuta Residence, accesibilitatea și proximitatea față de București reprezintă unul dintre atuurile de top ale acestui complex rezidențial. Situat la doar câteva minute distanță de capitală, ajungeți rapid și fără bătăi de cap la noua dvs. casă din Bragadiru.

Cu o legătură excelentă către principalele artere de transport, drumul dvs. către Vladuta Residence este fluid și eficient. Fie că alegeți să călătoriți cu mașina sau să utilizați mijloacele de transport în comun, opțiunile sunt variate și bine conectate.

Dacă optați pentru automobil, bucurați-vă de un traseu simplu și direct către Vladuta Residence. Ieșind din București, puteți lua Șoseaua Alexandriei și apoi faceți un simplu viraj pe Strada Diamantului, unde vă așteaptă noua dvs. casă.

Bragadiru este o adevărată perlă de liniște în proximitatea efervescentului oraș București. Cu o atmosferă calmă și prietenoasă, comuna se distinge printr-un ritm de viață relaxat, fără agitația și zgomotul inerente metropolei.

Te invitam sa ne contactezi pentru programarea unei vizionari.

Apel telefonic

+40 723 149 448

AI nevoie de consultanta?

Echipa De Vanzari

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Cere o vizita

  Testimonial

  Ce Spun Clientii nostri

  "Când am căutat un loc în care să ne mutăm, ne doream mai mult decât un simplu apartament - căutam un camin. La Vladuta Residence, am găsit exact ce ne doream: un spațiu modern, dotat cu toate facilitățile, dar și cu o atmosferă liniștită și relaxantă. Este minunat să ne putem bucura de liniștea suburbiei, dar și de proximitatea Bucureștiului."
  Ionel Popescu
  Ionel Popescu
  MARCHANDISER

  "Vladuta Residence este cu adevărat un loc de vis. Calitatea materialelor folosite și atenția la detalii sunt impresionante. Și, mai mult decât atât, ce m-a cucerit pe mine și familia mea este aerul curat și verdele din jur. Este ca și cum am avea o bucățică de natură în propria noastră curte."
  Alina Dumitrescu
  Alina Dumitrescu
  Architect

  Partenerii nostri

  Apartamente in Bragadiru de la Vladuta Residence

  Apartamente in Bragadiru de la Vladuta Residence

  Afaceri & Servicii

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.