Proiect rezidential Bragadiru

Apartament 2 camere, nr 19 sc 1

Acest apartament 2 camere nou, situat in proiectul rezidential Vladuta Residence reprezintă o oportunitate imobiliară excepțională în Bragadiru și suntem convinși că vă va captiva inimile încă de la prima vedere. Nu ratați șansa de a cumpara acest apartament incantator!

Apartamentul 19, scara 1

Apartament nou de vanzare, in Bragadiru

Cauți Să Te Muți În Apartament Nou? Vezi acest apartament de 2 camere aflat la scara 1 in proiectul rezidential Vladuta Residence. Este la etajul 5, este un apartament spatios, finisat si pregatit pentru mutare! Poti opta pentru mobilare contra cost, de care ne vom ocupa in cateva zile, tu vii doar cu lucrurile tale, te poti muta imediat! Vino sa vezi noul apartament de 2 camere, echipa noastra te asteapta la vizionare!

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 53.64 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 5
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 64000 EURO

53.64

metri patrati

2

camere

1

balcon

1

bucatarie

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost adițional de doar 6600 EUR.

image Image

Loc de parcare la cerere

Puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

image Image

Grabeste-te!

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizită. Echipa noastră dedicată vă va ghida în procesul de achiziție și vă va oferi toate detaliile necesare pentru a face alegerea perfectă pentru noul dumneavoastră cămin.

Vladuta Residence

Apartmentul 19, scara 1 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

Cu Vladuta Residence, veți experimenta liniștea și frumusețea naturii în jurul vostru. Zona este înconjurată de verdeață și beneficiind de aer curat, oferindu-vă un mediu plăcut și reconfortant. Aici puteți scăpa de agitația urbană și puteți savura fiecare moment într-un cadru pitoresc.

Un avantaj major al proiectului nostru rezidențial este proximitatea față de București.

HotSpot Image
7.9m2

Bucatarie

12.4 m2

Dormitor

18.2 m2

Living

4.8m2

Hol

4.8 m2

Baie

5.54 mp

Balcon

Bragadiru este situat în apropierea Bucureștiului, dar beneficiază de un mediu mai liniștit și aer mai curat, ceea ce poate fi un mare avantaj pentru cei care doresc să scape de agitația urbană și să se bucure de un stil de viață mai relaxat.

Odată cu dezvoltarea orașului, au apărut și noi amenajări urbane, cum ar fi parcuri, spații verzi și zone de recreere. Acestea aduc un plus de frumusețe și oportunități de petrecere a timpului liber în aer liber, în cadrul comunității.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.