In Bragadiru, direct de la dezvoltator

Apartament 2 camere, nr 2 sc 1

Acest apartament a fost VANDUT! Vezi aici alte disponibilitati pentru Apartamente de vanzare in Bragadiru

Se dau repede! Grabeste-te sa vii la vizionare si sa iti alegi casa de vis din Bragadiru!

Apartamentul 2, scara 1

Apartament cu 2 camere nou-nout

Te asteptam sa te muti in Bragadiru, in complexul Vladuta Residence! Apartamentele noi, cu 2 camere, sunt spatioase si cu finisaje moderne. Programeaza-te la o vizionare, aceste apartamente se dau repede, pentru ca sunt intr-un complex rezidential nou, inconjurate de spatii verzi, cu parcare asigurata si perfecte pentru familii!

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 49.9metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: parter
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 62.375 EURO
 • 🏘 Plată în rate: Avans minim: 20,000 EUR, Rată lunară: 743 EUR, Preț total la achiziționare prin credit: 82.375 EUR

49.9

metri patrati

2

camere

1

bucatarie

1

balcon

image Image

Gata sa te muti!

Un avantaj semnificativ al apartamentelor noastre este că acestea sunt gata pentru a fi locuite imediat. Prin urmare, veți putea muta rapid și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă de confortul și facilitățile oferite.

image Image

Aproape de Bucuresti

Vladuța Residence se află în Bragadiru, oferind acces ușor la diverse facilități precum magazine, restaurante și servicii. Zona ofera conexiuni excelente către principalele căi de transport, veți beneficia de mobilitate și accesibilitate către București și alte zone importante.

image Image

Pret excelent

Prețurile apartamentelor noastre sunt competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere. De asemenea, este disponibila varianta de rate la dezvoltator.

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost adițional de doar 6600 EUR.

image Image

Loc de parcare la cerere

Puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

image Image

Grabeste-te!

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizită. Echipa noastră dedicată vă va ghida în procesul de achiziție și vă va oferi toate detaliile necesare pentru a face alegerea perfectă pentru noul dumneavoastră cămin.

Vladuta Residence

Apartmentul 2, scara 1 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

Cauti un stil de viață urban autentic și o locuință de calitate?

Apartamentele noastre de 2 camere sunt finisate modern și beneficiază de un design bine gândit, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Fiecare apartament a fost proiectat cu atenție la detalii, pentru a oferi confort și funcționalitate în fiecare colț al locuinței.

HotSpot Image
4.6 m2

Baie

13.1m2

Dormitor

17.8 m2

Living

5.6m2

Hol

8.4 m2

Bucatarie

Bragadiru oferă zone verzi și parcuri, unde familiile pot petrece timp de calitate în aer liber. Există și opțiuni pentru activități sportive și recreative, precum și facilități pentru copii, cum ar fi locuri de joacă.

Un apartament de 2 camere oferă spațiul necesar pentru o familie să se simtă confortabilă. Fie că este vorba despre un cuplu tânăr sau o familie cu un copil, acest tip de apartament oferă o zonă de locuit funcțională, în care fiecare membru al familiei poate avea propriul său spațiu și intimitate.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.