Apartamente noi in Bragadiru

Apartament cu 2 camere, nr 20 sc 1

Situat in Bragadiru, intr-o zona in plina dezvoltare si la doar cateva minute de magazine, centre comerciale, benzinarii, spatii verzi de relaxare, acest apartament de 2 camere este o locuinta minunata pentru familii si cupluri tinere.

Apartamentul 20, scara 1

Apartament 2 camere spatios si modern

Apartamente de 2 camere de vanzare in proiectul rezidential Vladuta Residence, din centrul orasului Bragadiru. Apartamentele noastre de 2 camere sunt complet finisate, aerisite, moderne si spatioase si se dau foarte repede! Daca iti doresti o locuinta noua aproape de Bucuresti, alege noile noastre apartamente de 2 camere, perfecte pentru familii si cupluri.

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 75.23 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 5
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 75000 EURO

75.23

metri patrati

2

camere

1

terasa imensa

1

dressing

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost adițional de doar 7600 EUR.

image Image

Loc de parcare la cerere

Puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

image Image

Grabeste-te!

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizită. Echipa noastră dedicată vă va ghida în procesul de achiziție și vă va oferi toate detaliile necesare pentru a face alegerea perfectă pentru noul dumneavoastră cămin.

image Image

Gata sa te muti!

Un avantaj semnificativ al apartamentelor noastre este că acestea sunt gata pentru a fi locuite imediat. Prin urmare, veți putea muta rapid și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă de confortul și facilitățile oferite.

image Image

Aproape de Bucuresti

Vladuța Residence se află în Bragadiru, oferind acces ușor la diverse facilități precum magazine, restaurante și servicii. Zona ofera conexiuni excelente către principalele căi de transport, veți beneficia de mobilitate și accesibilitate către București și alte zone importante.

image Image

Pret excelent

Prețurile apartamentelor noastre sunt competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere.

Vladuta Residence

Apartmentul 20, scara 1 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

APARTAMENT DE LUX CU TERASA 

La doar câteva minute cu mașina, veți avea acces la toate facilitățile și serviciile pe care le oferă capitala. Puteți profita de toate avantajele unui oraș vibrant, dar reveniți la liniștea și confortul propriei locuințe în Vladuta Residence.

În plus, pentru a vă face această experiență accesibilă, vă oferim rate avantajoase direct de la dezvoltator. Acum puteți transforma visul de a avea propriul apartament în realitate, fără griji financiare.

HotSpot Image
4.4 m2

Hol

5.9m2

Dressing

15.9 m2

Living

13.3m2

Dormitor

20.03 m2

Terasa

10.1 mp

Bucatarie

5.6 mp

Baie

Bragadiru este cunoscut pentru o atmosferă comunitară prietenoasă și ospitalieră. Relațiile interumane se pot dezvolta mai ușor în comunități mai mici, iar acest aspect poate aduce o mai mare satisfacție în viața de zi cu zi.

Bragadiru este o opțiune atractivă pentru cei care caută o locație mai liniștită, dar totuși aproape de facilitățile și oportunitățile oferite de un oraș mai mare precum Bucureștiul.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.