Apartamente de vanzare in Bragadiru la preturi avantajoase

Apartament cu 2 camere, nr 22 sc 1

Sunteti in cautarea unui apartament finalizat, nou si gata pentru mutare?Hai la vizionare! Bragadiru, Vladuta Residence este locul ideal pentru tine. Vanzari apartamente 2 camere Bragadiru, cu preturi foarte bune!

Apartamentul 22, scara 1

Apartamente in Bragadiru cu 2 camere

Alege apartamentul potrivit pentru tine din cel mai nou ansamblu rezidențial multifuncțional din Bragadiru. Fii aproape de tot ce ai nevoie, ba chiar mai mult! Agitația și zumzetul Bucureștiului fac parte din frumusețea lui. Însă, la finalul zilei, acasă este locul în care respiri ușurat, îți găsești liniștea și starea de calm. Bragadiru este locul ideal 

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 53.24 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 6
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 64000 EURO

53.24

metri patrati

2

camere

1

bucatarie

1

baie

image Image

Loc de parcare la cerere

Puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost adițional de doar 6600 EUR.

image Image

Pret excelent

Prețurile apartamentelor noastre sunt competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere.

image Image

Gata sa te muti!

Un avantaj semnificativ al apartamentelor noastre este că acestea sunt gata pentru a fi locuite imediat. Prin urmare, veți putea muta rapid și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă de confortul și facilitățile oferite.

image Image

Aproape de Bucuresti

Vladuța Residence se află în Bragadiru, oferind acces ușor la diverse facilități precum magazine, restaurante și servicii. Zona ofera conexiuni excelente către principalele căi de transport, veți beneficia de mobilitate și accesibilitate către București și alte zone importante.

image Image

Grabeste-te!

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizită. Echipa noastră dedicată vă va ghida în procesul de achiziție și vă va oferi toate detaliile necesare pentru a face alegerea perfectă pentru noul dumneavoastră cămin.

Vladuta Residence

Apartmentul 22, scara 1 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

Vladuta Residence este proiectul perfect pentru familiile tinere sau pentru cuplurile care caută un camin ideal, modern și plin de viață. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o viață confortabilă și împlinită.

Nu ratați această oportunitate unică de a vă achiziționa apartamentul de 2 camere la Vladuta Residence! Contactați-ne astăzi și împreună vom transforma visul dumneavoastră în realitate!”

HotSpot Image
12.2 m2

Dormitor

4.5m2

Baie

18 m2

Living

4.7m2

Hol

7.04 m2

Balcon

Odată cu creșterea interesului pentru zonă, infrastructura Bragadirului s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani, oferind servicii și facilități moderne rezidenților săi.

Datorită dezvoltării rapide și cererii crescute pentru locuințe, Bragadiru poate oferi oportunități bune pentru investiții imobiliare, ceea ce poate fi un avantaj pentru cei care doresc să-și achiziționeze o proprietate într-o zonă în plină dezvoltare.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.