in Bragadiru, apartamente noi de vanzare

Apartament cu 2 camere, nr 16 sc 2

Apartamente de 2 camere in Bragadiru, noi, comfortabile si moderne, disponibile imediat! Preturi excelente in Bragadiru, direct de la dezvoltator, plata cash sau in rate! Programeaza astazi o vizionre pentru apartamentul 16 de la scara 2!

Apartamentul 16, scara 2

Apartament nou in Bragadiru

Apartament cu 2 camere. Modul în care am ales să proiectăm apartamentele a pornit de la idee de funcționalitate. Astfel, compartimentările sunt optimizate pentru a oferi spații confortabile și bine organizate. Alege apartament 2 camere spatios, modern si aerisit!

Vladuta Residence este un proiect rezidențial care se îngrijește de fiecare detaliu pentru confortul și satisfacția dumneavoastră.

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 52.61 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 4
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 64000 EURO

52.61

metri patrati

2

camere

1

bucatarie

1

baie

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă personalizată la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriti să vă mutați imediat și să vă bucurați de confortul unui cămin complet mobilat? Vă oferim posibilitatea de a achiziționa garsoniera complet mobilată la comanda, pentru un cost adițional de doar 6600 EUR.

image Image

Loc de parcare la cerere

Beneficiați și de un loc de parcare, la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Astfel, veți avea tot confortul de care aveți nevoie și nu vă veți mai face niciodată griji unde să vă parcați mașina! Un loc de parcare dedicat vă asigură comoditatea și siguranța vehiculului dvs.

image Image

Gata sa te muti!

Bine ați venit la Vladuța Residence, situat în Bragadiru, un loc care oferă un acces facil la diverse facilități, cum ar fi magazine, restaurante și servicii. Această zonă se bucură de conexiuni excelente către principalele căi de transport, oferindu-vă mobilitate și accesibilitate rapidă către București și alte zone importante.

image Image

Aproape de Bucuresti

Vladuța Residence se află în Bragadiru, oferind acces ușor la diverse facilități precum magazine, restaurante și servicii. Zona ofera conexiuni excelente către principalele căi de transport, veți beneficia de mobilitate și accesibilitate către București și alte zone importante.

image Image

Pret excelent

Vă propunem apartamente la prețuri competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere. Preturi avantajoase!

image Image

Grabeste-te!

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizită. Echipa noastră dedicată vă va ghida în procesul de achiziție și vă va oferi toate detaliile necesare pentru a face alegerea perfectă pentru noul dumneavoastră cămin.

Vladuta Residence Bragadiru

Apartmentul 16, scara 2 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

Suntem mândri să vă prezentăm apartamente spațioase cu 2 camere, care emană eleganță și confort. Fiecare detaliu a fost atent proiectat pentru a vă oferi un stil de viață contemporan și rafinat. Acest apartament beneficiază de o baie modernă, o bucătărie complet utilată și mobilată, un balcon generos, un dormitor primitor și un living spațios – locul ideal pentru relaxare și socializare.

HotSpot Image
5.51 m2

Balcon

17.9m2

Living

12.2 m2

Dormitor

7.7m2

Bucatarie

4.7 m2

Hol

4.6 m2

Baie

Bragadiru, situat în apropierea Bucureștiului, oferă un mediu mai liniștit și aer mai curat, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru cei ce doresc să scape de agitația urbană și să se bucure de un stil de viață mai relaxat.

Pe lângă aceasta, accesibilitatea către București este un alt punct forte al acestei locații. Datorită poziției sale strategice, Bragadiru dispune de un acces facil către București prin multiple rute de transport, cum ar fi autostrada și un sistem de transport public bine dezvoltat. Aceasta înseamnă că puteți profita în continuare de facilitățile și oportunitățile oferite de capitală, în timp ce vă puteți bucura de liniștea și confortul oferite de comunitatea Bragadiru. Astfel, veți avea avantajul unui echilibru perfect între viața urbană și oaza voastră personală de relaxare.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.