in Bragadiru, complex rezidential

Apartament cu 2 camere, nr 17 sc 2

Cauti apartamente de 2 camere in Bragadiru, noi, comfortabile si moderne, disponibile imediat! Preturi excelente in Bragadiru, direct de la dezvoltator, plata cash sau OP! Programeaza astazi o vizionare pentru apartamentul 17 de la scara 2!

Apartamentul 17, scara 2

Apartament nou in Bragadiru, cu 2 camere

Am ales să proiectăm apartamentele cu gândul la funcționalitate și confort. Compartimentările sunt optimizate pentru a oferi spații bine organizate și confortabile. Alegeți un apartament cu 2 camere, spațios, modern și aerisit!

Vladuța Residence este un proiect rezidențial care acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu pentru a asigura confortul și satisfacția dumneavoastră. Vă invităm să vă bucurați de un stil de viață îmbunătățit într-un cămin care corespunde tuturor nevoilor și așteptărilor dumneavoastră.

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 95.65 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 4
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 95000 EURO

95.65

metri patrati

2

camere

1

terasa

1

dressing

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă personalizată la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriti să vă mutați imediat și să vă bucurați de confortul unui cămin complet mobilat? Vă oferim posibilitatea de a achiziționa garsoniera complet mobilată la comanda, pentru un cost adițional de doar 7600 EUR. Cu această opțiune, vă puteți transforma locuința într-un spațiu personalizat și funcțional, fără griji sau efort suplimentar. O oportunitate de a face din noul dumneavoastră cămin un loc cu adevărat special și potrivit nevoilor și gusturilor dvs. 🏠🏢

image Image

Loc de parcare la cerere

Beneficiați și de un loc de parcare, la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Astfel, veți avea tot confortul de care aveți nevoie și nu vă veți mai face niciodată griji unde să vă parcați mașina! Un loc de parcare dedicat vă asigură comoditatea și siguranța vehiculului dvs., oferindu-vă liniștea deplină atunci când vă întoarceți acasă. Așadar, bucurați-vă de toate avantajele pe care le oferă noul dvs. cămin, împreună cu un loc de parcare asigurat, pentru o experiență de viață fără stres și într-un mediu prietenos cu locatarii săi. 🚗🏠

image Image

Grabeste-te!

Nu ezitați să ne contactați astăzi pentru a primi mai multe informații și a programa o vizită. Echipa noastră dedicată va fi alături de dumneavoastră în fiecare pas al procesului de achiziție, oferindu-vă toate detaliile necesare pentru a face cea mai bună alegere pentru noul dumneavoastră cămin. Suntem aici să vă ghidăm și să vă asigurăm că veți găsi locuința perfectă, adaptată nevoilor și dorințelor dvs. Nu așteptați, luați legătura cu noi și începeți să vă construiți visul locuinței chiar acum! 🏠📞

image Image

Pret excelent

Prețurile apartamentelor noastre sunt competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere.

image Image

Aproape de Bucuresti

Bine ați venit la Vladuța Residence, situat în Bragadiru, un loc care oferă un acces facil la diverse facilități, cum ar fi magazine, restaurante și servicii. Această zonă se bucură de conexiuni excelente către principalele căi de transport, oferindu-vă mobilitate și accesibilitate rapidă către București și alte zone importante.

image Image

Gata sa te muti!

Un avantaj semnificativ al apartamentelor noastre este că acestea sunt gata pentru a fi locuite imediat. Prin urmare, veți putea muta rapid și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă de confortul și facilitățile oferite.

Vladuta Residence

Apartmentul 17, scara 2 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

Cauti un stil de viață urban autentic și o locuință de calitate?

Ansamblul nostru este înconjurat de zone verzi și aer curat, creând un mediu plăcut și reconfortant. Aici puteți scăpa de agitația urbană și vă puteți bucura de fiecare moment petrecut într-un cadru pitoresc.

Alege apartamente 2 camere gata de mutat, de la Vladuta Residence, proiect rezidential in Bragadiru!

HotSpot Image
4.4 m2

Hol

9.9 m2

Bucatarie

24.4m2

Living

8.3 m2

Dressing

18.8 m2

Dormitor

6.9m2

Baie

22.95 m2

Terasa

Achiziționarea unui apartament cu terase mari, dressing-uri și finisaje moderne în Bragadiru reprezintă o investiție valoroasă în viitorul dumneavoastră. Dezvoltarea rapidă a zonei și creșterea cererii de locuințe moderne fac ca proprietățile din Bragadiru să fie o opțiune atrăgătoare din perspectiva valorii lor pe termen lung.

Pentru tineri Bragadiru este ideala, pentru ca se pot bucura de toate aceste beneficii atunci când aleg să se mute în apartamentele cu terase mari, dressing-uri și finisaje moderne din Bragadiru. Aceste locuințe oferă un stil de viață confortabil, spațios și convenabil, într-un mediu liniștit și în apropiere de toate facilitățile necesare.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.