in Bragadiru, complex rezidential

Apartament cu 2 camere, nr 19 sc 2

Acest apartament a fost VANDUT! Vezi aici alte disponibilitati pentru Apartamente 2 camere Bragadiru

Se dau repede! Grabeste-te sa vii la vizionare si sa iti alegi casa de vis din Bragadiru!

Apartament 19, scara 2

De vanzare apartament cu 2 camere

Vă așteptăm să vă descoperiți noul cămin! Vladuța Residence este un proiect rezidențial care se preocupă de fiecare detaliu pentru a vă asigura confortul și satisfacția. Aici veți găsi apartamente cu design modern și spațios, într-o locație plină de verdeață, cu aer curat și liniște. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe detalii și pentru a vă programa o vizită. 

Căutați cel mai frumos apartament cu 2 camere din Bragadiru? Suntem aici pentru a vă oferi tot suportul necesar pe parcursul întregului proces de achiziție. Indiferent dacă doriți să plătiți integral în numerar sau să optați pentru rate direct de la dezvoltator, vă asigurăm că veți beneficia de soluții personalizate de finanțare care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 52.93 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 5
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 64000 EURO
 • 🏘 Plată în rate: Avans minim: 20,000 EUR, Rată lunară: 762 EUR, Preț total la achiziționare prin credit: 84000 EUR

52.93

metri patrati

2

camere

1

bucatarie

1

baie

image Image

Gata sa te muti!

Un avantaj semnificativ al apartamentelor noastre este că acestea sunt gata pentru a fi locuite imediat. Prin urmare, veți putea muta rapid și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă de confortul și facilitățile oferite.

image Image

Aproape de Bucuresti

Vladuța Residence se află în Bragadiru, oferind acces ușor la diverse facilități precum magazine, restaurante și servicii. Zona ofera conexiuni excelente către principalele căi de transport, veți beneficia de mobilitate și accesibilitate către București și alte zone importante.

image Image

Pret excelent

Prețurile apartamentelor noastre sunt competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere. De asemenea, este disponibila varianta de rate la dezvoltator.

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă personalizată la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriti să vă mutați imediat și să vă bucurați de confortul unui cămin complet mobilat? Vă oferim posibilitatea de a achiziționa garsoniera complet mobilată la comanda, pentru un cost adițional de doar 6600 EUR. Cu această opțiune, vă puteți transforma locuința într-un spațiu personalizat și funcțional, fără griji sau efort suplimentar. O oportunitate de a face din noul dumneavoastră cămin un loc cu adevărat special și potrivit nevoilor și gusturilor dvs. 🏠🏢

image Image

Loc de parcare la cerere

Beneficiați și de un loc de parcare, la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Astfel, veți avea tot confortul de care aveți nevoie și nu vă veți mai face niciodată griji unde să vă parcați mașina! Un loc de parcare dedicat vă asigură comoditatea și siguranța vehiculului dvs., oferindu-vă liniștea deplină atunci când vă întoarceți acasă. Așadar, bucurați-vă de toate avantajele pe care le oferă noul dvs. cămin, împreună cu un loc de parcare asigurat, pentru o experiență de viață fără stres și într-un mediu prietenos cu locatarii săi. 🚗🏠

image Image

Grabeste-te!

Nu ezitați să ne contactați astăzi pentru a primi mai multe informații și a programa o vizită. Echipa noastră dedicată va fi alături de dumneavoastră în fiecare pas al procesului de achiziție, oferindu-vă toate detaliile necesare pentru a face cea mai bună alegere pentru noul dumneavoastră cămin. Suntem aici să vă ghidăm și să vă asigurăm că veți găsi locuința perfectă, adaptată nevoilor și dorințelor dvs. Nu așteptați, luați legătura cu noi și începeți să vă construiți visul locuinței chiar acum! 🏠📞

Vladuta Residence

Apartmentul 19, scara 2 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

Un mare avantaj al proiectului nostru rezidențial este proximitatea față de București. La doar câteva minute cu mașina, veți avea acces la toate facilitățile și serviciile oferite de capitală. Puteți beneficia de avantajele unui oraș vibrant, dar reveniți mereu la liniștea și confortul propriului cămin în Vladuta Residence.

Pentru a face această experiență cât mai accesibilă, vă oferim rate avantajoase direct de la dezvoltator pentru apartamente de 2 camere.

HotSpot Image
7.8 m2

Bucatarie

17.7m2

Living

12.4 m2

Dormitor

5.63m2

Balcon

4.8 m2

Hol

4.6 m2

Baie

 1. Mediu liniștit: Oferă un mediu liniștit și puțin mai retras față de agitația urbană a Bucureștiului. Acest aspect creează un cadru propice pentru copii să crească într-o atmosferă mai relaxată și să se bucure de un stil de viață mai calm și echilibrat.

 2. Spații verzi și parcuri: Bragadiru dispune de parcuri și spații verzi, unde copiii pot petrece timpul liber în aer liber, să se joace și să se bucure de natură. Aceste zone sunt locuri ideale pentru activități în familie și petrecerea timpului de calitate în natură.

 3. Școli și grădinițe: O comunitate care se preocupă de dezvoltarea copiilor oferă acces la școli și grădinițe bune. Bragadiru are infrastructura pentru educație și servicii pentru copii, asigurând astfel oportunități bune pentru formarea și dezvoltarea lor.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.