Acasa e in Bragadiru!

Apartament cu 2 camere, nr 20 sc 2

Comparativ cu anumite zone mai centrale, prețurile locuințelor în Bragadiru sunt, în general, mai accesibile, ceea ce oferă tinerilor posibilitatea de a-și achiziționa propriul cămin la un cost mai rezonabil. Acum te poti muta in acest apartament spatios si modern cu 2 camere, terasa si dressing!

Apartamentul 20, scara 2

Apartament spatios cu 2 camere

Acest apartament elegant și modern este proiectat cu atenție la fiecare detaliu pentru a vă oferi un cămin confortabil și funcțional. Cu o terasă largă, veți avea posibilitatea de a vă bucura de razele soarelui și de a savura momente de relaxare în aer liber, chiar în intimitatea propriului cămin.

Un element deosebit îl reprezintă dressingul propriu, care vă oferă un spațiu generos pentru organizarea și depozitarea garderobei, astfel încât să vă păstrați locuința mereu ordonată și eleganta.

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 74.83 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 5
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 75000 EURO

74.83

metri patrati

2

camere

1

terasa imensa

1

dressing

image Image

Gata sa te muti!

Un avantaj semnificativ al apartamentelor noastre este că acestea sunt gata pentru a fi locuite imediat. Prin urmare, veți putea muta rapid și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă de confortul și facilitățile oferite.

image Image

Aproape de Bucuresti

Vladuța Residence se află în Bragadiru, oferind acces ușor la diverse facilități precum magazine, restaurante și servicii. Zona ofera conexiuni excelente către principalele căi de transport, veți beneficia de mobilitate și accesibilitate către București și alte zone importante.

image Image

Pret excelent

Prețurile apartamentelor noastre sunt competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere.

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost adițional de doar 7600 EUR.

image Image

Loc de parcare la cerere

Puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

image Image

Grabeste-te!

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizită. Echipa noastră dedicată vă va ghida în procesul de achiziție și vă va oferi toate detaliile necesare!

Vladuta Residence

Apartmentul 20, scara 2 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

APARTAMENT DE LUX CU TERASA

Puteți transforma visul de a avea propriul apartament în realitate, fără griji financiare. Avem soluții personalizate pentru fiecare nevoie și suntem alături de dumneavoastră pe tot parcursul procesului de achiziție.

Vladuta Residence este proiectul ideal pentru familiile tinere sau cuplurile care caută un cămin modern, vibrant și plin de viață. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o viață confortabilă și împlinită.

HotSpot Image
4.4 m2

Hol

15.5m2

Living

10.1m2

Bucatarie

13.3m2

Dormitor

5.9m2

Dressing

5.6m2

Baie

20.03 m2

Terasa

 1. Prețuri mai accesibile: Comparativ cu anumite zone mai centrale, prețurile locuințelor în Bragadiru sunt, în general, mai accesibile, ceea ce oferă tinerilor posibilitatea de a-și achiziționa propriul cămin la un cost mai rezonabil.

 2. Zonă în dezvoltare: Bragadiru este o zonă în dezvoltare, ceea ce înseamnă că există oportunități pentru tineri de a se implica în proiecte noi, de a se implica în comunitate și de a contribui la creșterea și transformarea acestei zone.

 3. Conexiuni bune de transport: Bragadiru beneficiază de conexiuni bune de transport către București și alte zone importante, ceea ce facilitează mobilitatea tinerilor și accesul la o varietate de oportunități de muncă, învățământ și distracție.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.