Apartamente noi de la Vladuta Residence

Apartament cu 2 camere, nr 22 sc 2

Vladuța Residence este un proiect rezidențial care se preocupă de fiecare detaliu pentru a vă asigura confortul și satisfacția. Aici veți găsi apartamente cu design modern și spațios, într-o locație plină de verdeață, cu aer curat și liniște. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe detalii și pentru a vă programa o vizită. Vă așteptăm să vă descoperiți noul cămin!

Apartamentul 22, scara 2

Apartamente in Bragadiru cu 2 camere

Vladuta Residence este un proiect rezidențial care se îngrijește de fiecare detaliu pentru confortul și satisfacția dumneavoastră.

Acum ai ocazia să alegi noul apartament perfect pentru confortul familiei tale! Cu drag, îți recomandăm noile apartamente cu 2 camere din complexul Vladuța Residence, disponibile la prețuri foarte avantajoase, modern și gata de mutare imediată. Nu ezita să ne contactezi și să vii să descoperi această locație minunată, înconjurată de verdeață, cu aer curat și liniște, unde te vei simți cu adevărat acasă!

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 53.25 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 6
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 64000 EURO

53.25

metri patrati

2

camere

1

baie

1

bucatarie

image Image

Gata sa te muti!

Un avantaj semnificativ al apartamentelor noastre este că acestea sunt gata pentru a fi locuite imediat. Prin urmare, veți putea muta rapid și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă de confortul și facilitățile oferite.

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost adițional de doar 6600 EUR.

image Image

Loc de parcare la cerere

Puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

image Image

Aproape de Bucuresti

Vladuța Residence se află în Bragadiru, oferind acces ușor la diverse facilități precum magazine, restaurante și servicii. Zona ofera conexiuni excelente către principalele căi de transport, veți beneficia de mobilitate și accesibilitate către București și alte zone importante.

image Image

Pret excelent

Prețurile apartamentelor noastre sunt competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere.

image Image

Grabeste-te!

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizită. Echipa noastră dedicată vă va ghida în procesul de achiziție și vă va oferi toate detaliile necesare pentru a face alegerea perfectă pentru noul dumneavoastră cămin.

Vladuta Residence

Apartmentul 22, scara 2 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

Nu ratați această oportunitate unică de a achiziționa apartamentul cu 2 camere de vis la Vladuta Residence! Contactați-ne astăzi și împreună vom transforma visul dumneavoastră în realitate!

Apartamentele noastre de 2 camere sunt finisate modern și beneficiază de un design bine gândit, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. 

HotSpot Image
7.05 m2

Balcon

18m2

Living

12 m2

Dormitor

7m2

Bucatarie

4.7 m2

Hol

4.5 m2

Baie

 1. Locuri de joacă: În plus față de parcuri, există și locuri de joacă special amenajate pentru copii, ceea ce le oferă posibilitatea să interacționeze cu alți copii din zonă și să se bucure de momente de distracție și socializare.

 2. Comunitate prietenoasă: Oamenii din Bragadiru sunt cunoscuți pentru ospitalitatea și spiritul comunitar, ceea ce face ca familiile cu copii să se simtă binevenite și integrate în comunitate.

 3. Accesibilitatea la facilități: Bragadiru oferă acces facil la diverse facilități, cum ar fi magazine, restaurante, servicii medicale, ceea ce face ca viața de zi cu zi a familiilor să fie mai ușoară și mai convenabilă.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.