in Bragadiru, complex rezidential

Apartament cu 2 camere, nr 23 sc 2

Alege acum pentru confortul tau noul apartament cu terasa imensa! Iti recomandam cu drag noile apartamente 2 camere din complexul Vladuta Residence, la preturi foarte bune, moderne si disponibile imediat. Contacteaza-ne si vino sa vezi!

Apartamentul 23, scara 2

Apartamente moderne in Bragadiru

Ești un tânăr în căutarea celui mai frumos apartament cu 2 camere din Bragadiru? Echipa noastră este aici să-ți ofere tot suportul necesar pe parcursul întregului proces de achiziție. Indiferent că dorești să plătești integral în numerar sau să optezi pentru rate direct de la dezvoltator, vrem să-ți asigurăm că vei beneficia de soluții personalizate de finanțare care să se potrivească nevoilor tale.

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 91.19 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: etaj 6
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 92000 EURO

91.19

metri patrati

2

camere

1

terasa imensa

1

dressing

image Image

Loc de parcare la cerere

Puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

image Image

Gata sa te muti!

Un avantaj semnificativ al apartamentelor noastre este că acestea sunt gata pentru a fi locuite imediat. Prin urmare, veți putea muta rapid și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă de confortul și facilitățile oferite.

image Image

Grabeste-te!

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizită. Echipa noastră dedicată vă va ghida în procesul de achiziție și vă va oferi toate detaliile necesare pentru a face alegerea perfectă pentru noul dumneavoastră cămin.

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost adițional de doar 7600 EUR.

image Image

Aproape de Bucuresti

Vladuța Residence se află în Bragadiru, oferind acces ușor la diverse facilități precum magazine, restaurante și servicii. Zona ofera conexiuni excelente către principalele căi de transport, veți beneficia de mobilitate și accesibilitate către București și alte zone importante.

image Image

Pret excelent

Prețurile apartamentelor noastre sunt competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere.

Vladuta Residence

Apartmentul 23, scara 2 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

Cu Vladuta Residence, veți experimenta liniștea și frumusețea naturii înconjurătoare in acest apartament luxuriant de 2 camere. Ansamblul nostru este înconjurat de zone verzi și aer curat, creând un mediu plăcut și reconfortant. Aici puteți scăpa de agitația urbană și vă puteți bucura de fiecare moment petrecut într-un cadru pitoresc.

La doar câteva minute cu mașina de Bucuresti, veți avea acces la toate facilitățile și serviciile oferite de capitală. Puteți beneficia de avantajele unui oraș vibrant, dar reveniți mereu la liniștea și confortul propriului cămin în Vladuta Residence.

HotSpot Image
6.06 m2

Balcon

21.23m2

Terasa

5.9 m2

Hol

6.2 m2

Bucatarie

4.7 m2

Baie

13.2 m2

Baie

15.3m2

Camera

18.6m2

Living

 1. Spații verzi și parcuri: Tinerii pot beneficia de spații verzi și parcuri în Bragadiru, unde pot petrece timp în aer liber, face sport sau petrece momente relaxante.

 2. Comunitate diversă și prietenoasă: Bragadiru are o comunitate diversă și prietenoasă, ceea ce facilitează integrarea tinerilor în zonă și le oferă oportunități de a întâlni oameni noi și a forma relații.

 3. Oportunități de dezvoltare personală și profesională: Zona Bragadiru și împrejurimile sale oferă tinerilor oportunități de dezvoltare personală și profesională prin participarea la diverse evenimente și activități din comunitate.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.