Vladuta Imobiliare, Bragadiru

Apartament cu 2 camere, nr 3 sc 2

Cauți o locuință modernă și confortabilă? Ai ajuns unde trebuia, pentru că apartamentele noastre reprezintă alegerea ideală pentru tine. Spațioase și luminoase, acestea te întâmpină cu finisaje de calitate superioară și o atenție deosebită la detalii. 

Apartamentul 3, scara 2

Apartament cu 2 camere disponibil

Acordăm o atenție deosebită finisajelor din proiectul nostru, pentru a crea un mediu în care te poți bucura de confort și eleganță. Fiecare aspect este important, de la materialele folosite în faza de construcție până la culorile și texturile de la interior. Indiferent de spațiul pentru care sunt destinate, întotdeauna ne axăm pe un singur criteriu fundamental, iar acela este calitatea.

✨ Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 44 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: parter
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Pret plata totala in avans: 55000 EURO

44

metri patrati

2

camere

1

bucatarie

1

baie

image Image

Gata sa te muti!

Oferim un avantaj semnificativ prin apartamentele noastre pregătite pentru a fi locuite imediat. Astfel, veți putea face o mutare rapidă și fără complicații în noul dumneavoastră cămin, bucurându-vă imediat de confortul și facilitățile oferite.

image Image

Aproape de Bucuresti

Bine ați venit la Vladuța Residence, situat în Bragadiru, un loc care oferă un acces facil la diverse facilități, cum ar fi magazine, restaurante și servicii. Această zonă se bucură de conexiuni excelente către principalele căi de transport, oferindu-vă mobilitate și accesibilitate rapidă către București și alte zone importante.

image Image

Pret excelent

Vă propunem apartamente la prețuri competitive și convenabile, oferindu-vă o oportunitate unică de a vă achiziționa propria locuință într-un proiect rezidențial de încredere.

image Image

Mobilier la cerere

🛋 Mobilă personalizată la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriti să vă mutați imediat și să vă bucurați de confortul unui cămin complet mobilat? Vă oferim posibilitatea de a achiziționa garsoniera complet mobilată la comanda, pentru un cost adițional de doar 6600 EUR. Cu această opțiune, vă puteți transforma locuința într-un spațiu personalizat și funcțional, fără griji sau efort suplimentar. O oportunitate de a face din noul dumneavoastră cămin un loc cu adevărat special și potrivit nevoilor și gusturilor dvs.

image Image

Loc de parcare la cerere

Beneficiați și de un loc de parcare, la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Astfel, veți avea tot confortul de care aveți nevoie și nu vă veți mai face niciodată griji unde să vă parcați mașina! Un loc de parcare dedicat vă asigură comoditatea și siguranța vehiculului dvs., oferindu-vă liniștea deplină atunci când vă întoarceți acasă. Așadar, bucurați-vă de un loc de parcare asigurat, pentru o experiență de viață fără stres și într-un mediu prietenos cu locatarii săi!

image Image

Grabeste-te!

Nu ezitați să ne contactați astăzi pentru a primi mai multe informații și a programa o vizită. Echipa noastră dedicată va fi alături de dumneavoastră în fiecare pas al procesului de achiziție, oferindu-vă toate detaliile necesare pentru a face cea mai bună alegere pentru noul dumneavoastră cămin. Suntem aici să vă ghidăm și să vă asigurăm că veți găsi locuința perfectă, adaptată nevoilor și dorințelor dvs. Nu așteptați, luați legătura cu noi și începeți să vă construiți visul locuinței chiar acum!

Vladuta Residence

Apartmentul 3, scara 2 - planuri apartament 2 camere in Bragadiru

Bine ați venit în Vladuta Residence – un proiect rezidențial modern și sofisticat situat în inima Bragadirului! Vă oferim o oportunitate extraordinară de a achiziționa apartamentul visurilor dvs. la prețuri incredibil de atractive, într-un ansamblu rezidențial cu totul special.

Cu Vladuta Residence, veți experimenta liniștea și frumusețea naturii înconjurătoare, chiar in Bragadiru, la cateva minute de Bucuresti.

HotSpot Image
3.5 m2

Hol

11.9m2

Dormitor

4.5 m2

Baie

6m2

Bucatarie

18.1 m2

Living

Bragadiru, situat în apropierea Bucureștiului, oferă un mediu mai liniștit și aer mai curat, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru cei ce doresc să scape de agitația urbană și să se bucure de un stil de viață mai relaxat.

Pe lângă aceasta, accesibilitatea către București este un alt punct forte al acestei locații. Datorită poziției sale strategice, Bragadiru dispune de un acces facil către București prin multiple rute de transport, cum ar fi autostrada și un sistem de transport public bine dezvoltat. Aceasta înseamnă că puteți profita în continuare de facilitățile și oportunitățile oferite de capitală, în timp ce vă puteți bucura de liniștea și confortul oferite de comunitatea Bragadiru. Astfel, veți avea avantajul unui echilibru perfect între viața urbană și oaza voastră personală de relaxare.

Alte garsoniere si apartamente in Bragadiru

Verifica disponibilitatea

Tip locuinta Camere Metri patrati Pret Rata la dezvoltator Detalii
Garsoniera 1 34.28 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.22 43000 Euro 571 Euro
Garsoniera 1 35.88 46000 Euro 607 Euro

Contacteaza-ne cu incredere!

Echipa noastra

Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, Arhitect
Apartamente noi de vanzare Bragadiru, Vladuta Residence, familie cumparand
Apartamente Braagadiru, Vladuta Residence, agent de vanzari Nabil

Solicita o vizionare!

  Testimonial

  Ce spun clientii

  Apartamentele din acest proiect rezidential sunt construite cu simt de raspundere, trainice. Mi-a placut foarte mult cum s-a miscat echipa de vanzari, totul a decurs foarte rapid si m-am mutat intr-o saptamana! Pentru mine e perfecta zona, ajung rapid la birou si sunt linistita.
  Maria T.
  Maria T.
  Software Developer, in Bucuresti

  Sincer nu mi-am pus multe sperante cand am programat vizionarea, credeam ca sunt apartamente mici si inghesuite. Dar am ramas placut surprinsa de zona, apartamentul e perfect pentru mine si sotul meu si ne putem intemeia o familie aici. Bragadiru este o zona perfecta sa faci investitii imobiliare, dupa parerea mea, pentru ca este foarte aproape de Bucuresti.
  Sofia I.
  Sofia I.
  Sales Manager in Bucuresti

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.