Vladuta Residence - Bragadiru

Cumpara garsoniera noua scara 2, ap.15

Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare! Fiți mândrii proprietar al unei garsoniere moderne și cochete în Bragadiru!

Garsoniera scara 2, ap.15

Este gata, te poti muta imediat!

Situată în Bragadiru, această garsonieră vă oferă avantajele unei vieți liniștite în afara agitației orașului, într-o zonă verde și relaxantă. Cu toate acestea, beneficiați totodată de acces ușor la facilități și servicii esențiale, inclusiv magazine, restaurante, parcuri și altele.

Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 34.12 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: Etajul 3
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Proximitate: Doar 5 minute distanță de București
 • 🏘 Proiect Rezidențial: Vladuța Residence
image Image

Plata

💶 Opțiuni de plată 💶:
Plată cash: 43,000 EUR
Plată în rate: nu mai este disponibila

image Image

Mobilier

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost suplimentar de doar 5,500 EUR.

image Image

Loc de parcare

Iti punem la dispozitie si locul de parcare, chiar langa bloc. Astfel, puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

Bragadiru

Planul garsonierei, Sc. 2, Apartament 15, Et. 3

Bine ați venit în această garsonieră nou construită și fermecătoare, care emană eleganță și modernitate, oferindu-vă un cămin perfect în Bragadiru!

HotSpot Image
18m2

Living - camera principala

6,12m2

Balcon

4,4m2

BAIE

5.6m2

Bucatarie

Această garsonieră este proaspăt finalizată și a fost proiectată cu atenție la detalii pentru a vă oferi un stil de viață confortabil și rafinat. Fiecare aspect al acestei locuințe a fost gândit pentru a vă satisface toate nevoile și a vă bucura de spațiul generos disponibil.

Cu un design contemporan și finisaje de calitate superioară, garsoniera emană o atmosferă modernă și plină de farmec. Fiecare colțișor a fost optimizat pentru a maximiza utilizarea eficientă a spațiului și a crea o ambianță prietenoasă și primitorare.

Cumpara direct de la dezvoltator

Contacteaza-ne acum

Cere o vizionare

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.