Vladuta Residence - Bragadiru

Garsoniere de vanzare, scara 2, ap.18

Direct de la dezvoltator! Plata integrala catre dezvoltator. Convenabil, modern, disponibiltate imediata! 

Garsoniera scara 2, ap.18

Cauti locuinta in Bragadiru?

Vladuța Residence se bucură de o amplasare privilegiată într-o zonă verde, departe de agitația și poluarea orașului, oferindu-vă un mediu liniștit și relaxant.

Proximitatea la magazine, școli și alte facilități esențiale vă oferă confortul și accesibilitatea de care aveți nevoie în viața de zi cu zi. Aveți la îndemână tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă satisface necesitățile și pentru a vă bucura de o viață convenabilă și plină de facilități.

Caracteristici principale ✨:

 • 📏 Suprafață: 34.56 metri pătrați
 • 🏙 Poziționare: Etajul 4
 • 🛠 Finisaje: Moderne, de calitate superioară
 • 🕐 Proximitate: Doar 5 minute distanță de București
 • 🏘 Proiect Rezidențial: Vladuța Residence
image Image

Plata

💶 Opțiuni de plată 💶:
Plată cash: 43,000 EUR
Plată în rate: indisponibil momentan
Garsoniera moderna finisata

image Image

Mobilier

🛋 Mobilă la cerere, cost suplimentar 🛋: Doriți să vă mutați imediat fără să vă faceți griji cu mobilarea? Aveți opțiunea de a achiziționa garsoniera complet mobilată pentru un cost suplimentar de doar 5,500 EUR.

image Image

Loc de parcare

Iti punem la dispozitie si locul de parcare, chiar langa bloc. Astfel, puteti achizitiona si un loc de parcare la un cost suplimentar de doar 4000 EUR. Tot confortul de care ai nevoie, nu iti vei mai face niciodata griji unde parchezi!

Bragadiru

Planul garsonierei, Sc. 2, Apartament 18, Et. 4

Fiecare garsonieră și apartament din acest proiect sunt proiectate cu spațiu generos și atenție la detalii, oferindu-vă o atmosferă modernă și confortabilă în care să vă simțiți acasă încă de la prima zi. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la renovări sau amenajări, deoarece aceste unități sunt complet pregătite pentru a vă primi, la cheie!

HotSpot Image
18.1m2

Living - camera principala

6,26m2

Balcon

4,4m2

BAIE

5.8m2

Bucatarie

Este important să menționăm că garsonierele și apartamentele din Vladuța Residence se bucură de o mare cerere și se vând rapid. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei locuințe într-o zonă atrăgătoare și vă doriti să beneficiați de toate aceste avantaje, vă recomandăm să acționați prompt și să nu ratați oportunitatea de a deveni parte a acestui proiect rezidențial de succes.

Vladuța Residence reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută confort, calitate și o viață linistită, într-un mediu prietenos și bine amenajat. Nu ezitați să vă asigurați viitorul și stabilitatea într-un loc pe care îl puteți numi cu adevărat acasă!

Cumpara direct de la dezvoltator

Contacteaza-ne acum

Cere o vizionare

  Login Account

  Already a Tayta Customer?

  Invaild email address.

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  Your information will nerver be shared with any third party.